La trenuleţe

Dragi cititori,

Bine v-am găsit şi bine că ne-aţi găsit!

M-am tot gândit dacă să încep cu crâşma care îmi place cel mai mult? Sau crâşma în care merg cel mai des? Sau crâşma care îmi e cel mai aproape de casă? Sau de serviciu? Sau despre crâşme în general?

Este timp pentru toate, nu are rost să fac alegerea acum. Aşa că m-am hotărât să scriu despre crâşma în care am fost cel mai de curând. Astăzi, mai exact. Mai ales că o consider demnă de primul meu post.

“La trenuleţe” este o crâşmă într-un bloc, aproape de Piaţa Muncii. Pentru mine surpriza a fost totală, tot ce ştiam era numele, pe lângă care mi-am creat eu nişte fantezii telenovelistice, dar nu s-au potrivit cu realitatea. Dacă vreţi să fie surpriză maximă şi pentru voi, căutaţi doar sau cereţi-mi adresa, mergeţi la faţă locului şi nu citiţi mai departe. Ar merita.

Cum bănuiesc că o să citiţi până la sfârşit, o să încerc eu să nu povestesc chiar tot.

Prima impresie când am ajuns acolo a fost că intru peste un om în casa lui. După ce am deschis uşa, aveam impresia că e un magazin/service de trenuleţe. După ce m-am aşezat la masă, am constatat că e o crâşma în care toată lumea e servită de către un trenuleţ. Mesele (gările) fiind aşezate de-a lungul unei mini-căi ferate, trenuleţul ia comanda, el o aduce şi tot lui îi ceri şi nota. Singurul lui defect e că nu ştie să debaraseze.

Localul este mic, doar cu 5 mese, rezervarea v-ar scuti de un drum făcut degeaba. Deşi, mai ales pentru iubitorii de trenuleţe, ar merita şi doar o vizită. Au o colecţie de trenuleţe care m-a impresionat chiar şi pe mine, care nu ştiu nimic despre ele şi nici nu mai spun cât i-am invidiat pe copiii care se jucau cu circuitele de trenuri din camera amenajată special.

Oferta de băuturi nu este foarte variată, nu este un pub select, dar jos pălăria pentru băieţii cu ideea!! Aaa, “Jos pălăria” era altceva.

Atât pentru astăzi, să avem o caniculă suportabilă!

                                                    Sursa foto: Mihai si familia lui

Pentru informatii complete: www.latrenulete.ro

Verdictul Roxanei: Crâşmă de nota 8.5

2 thoughts on “La trenuleţe

  1. Foarte faina ideea voastra, felicitari! Pe crasmangii ii cunosc din vedere, de pe holurile CNGL. Preferata mea e Roxana, pe ea o cunosc cel mai bine si pe Monica o apreciez pentru ca ea e 100% sibianca. 🙂 O sa citesc recenziile voastre si o sa tin cont si de sfaturi. Multa bafta in continuare!

  2. Multumim multumim! Din pacate si eu am parasit Sibiul pentru Bucuresti. Cel putin pentru o vreme… depinde de el cat de indelungata. 🙂 Succes in toate! >:D<

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s