Supporter sports pub & grill

Din start vă spun că mie-mi place barul-restaurant. În care mă duc și atunci când vreau să beau un suc, și atunci când vreau să mănânc ceva. În același timp sunt conștientă ca cel care gândește treaba e mare șmecher. Mă lasă să vin să-mi beau sucul între oameni care mănâncă și, normal, am toate șansele să mă las pradă poftei și să comand și eu ceva de îmbucat. Dar eu zic că-i bine așa, avem amândoi de câștigat.

Ei, Supporter e tocmai genul ăsta de crâșmă. Poți merge și la o cafea dimineața, și la o masă de prânz cu colegii de serviciu (de apreciat aici și oferta gen Meniul zilei) și la o bere seara, însoțită sau nu de o pizza.

După cum îi spune și numele, e o crâșmă dedicată sportului – treabă evidentă din tablourile și minunățiile atârnate pe pereți și din televizoarele care merg tot timpul pe un canal de sport. Evident, dacă în timpul unui campionat de fotbal tu n-ai chef de meci, nici să nu te gândești să dai prin Supporter. Sau dacă în timpul unei etape de raliu desfășurată în Sibiu nu vrei să vezi piloți de raliu, iarăși, ține-te departe.

Recomand Supporterul pentru mâncarea bună, la prețuri ok, pentru bucătăria deschisă până la miezul nopții și pentru servirea decentă spre foarte. Mi-ar plăcea o toaletă mai spațioasă și cu o separare mai evidentă între genuri. Și poate o zonă de nefumători?!

De asemenea, dacă vrei să ieși în grup mare și să te înțelegi la masă la distanță mai mare de două persoane, mai ales dacă vrei să faci asta seara, s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere. Ăsta nu e un minus al crâșmei, e doar o recomandare pentru organizator. 🙂

Pe încercatelea, din meniu recomand bruschetele, chipsurile de cartofi, meniurile cu șnițel și ficăței cu ceapă și pastele carbonara. Pizza era și ea foarte bună în vremea în care am încercat-o.

Verdictul Monicăi: Crâșmă de nota 8

2 thoughts on “Supporter sports pub & grill

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s