The Box

Bau,

din curiozitate si din nevoia de ceva nou si departe de ceea ce fac in fiecare zi, astazi incerc sa “scriu”…. imi este destul de greu si ca sa fac lucrurile si mai grele mi-am ales si o “crasma” greu de descris si incadrat : THE BOX, o gasiti pe Calea Dumbravii 24- Sibiu

si cum la comentarii ma pricep o iau organizat si va spun asa:

1. cum am gasit “THE BOX”—l-a mentionat al meu drag cumnat ca fiind super si nou dar totusi ciudat, Roxanica a dat peste el pe facebook parca si atunci mi-a picat fisa, trecusem prin zona de ceva vreme si am auzit noaptea muzica din cladirea respectiva— care e sediu de banca printre altele.

2. locatia—intr-o cladire office de pe Calea Dumbravii, ma asteptam sa dau peste o cafenea care are ca public tinta corporatistii in pauza de masa dar nu…. e primul “Cocktails bar” peste care am dat in Sibiu,cu un decor superb,zic eu cu ochiul meu neantrenat, bine potrivit ce ceea ce vrea sa fie barul dar despre care cineva a zis azi: “Pare o expozitie IKEA:)”

3.ideea— imi place, imi place , imi place…. au petreceri organizate in weekend-uri, un meniu bun pentru un cocktail bar , o piesa de decor inedita in spatele barului pe care va las sa o descoperiti singuri si muzica faina in timpul zilei (seara e imperativ sa mergeti cu chef de “scandal” pentru ca la un pahar si o poveste nu va intelegeti)….

eu o sa mai tot merg…..

http://www.facebook.com/theboxsibiu

Verdictul Sabinei: 8/9 (10 pentru idee si pentru ceea ce au de oferit, locatia insa scade putin nota)

8 thoughts on “The Box

  1. Am fost la The Box pentru prima oara acum cateva zile si mi-se pare ,de departe ,cel mai bun bar pe care il gasesti in Sibiu.
    Un cocktail bar unde e greu sa alegi doar unul din cocktail-urile dintr-un meniu foarte variat,fiecare are o descriere si chiar cateva imagini si recomandari .Muzica se potrivea perfect.
    Cat despre design interior…wow , am invatat de pe tabla din spatele barului putina Istorie a Artei, formula chimica a alcoolului si cum se produce o sticla de whisky si am ramas cu gura cascata la tablourile de pe tavan si imprimeurile de pe spatarul scaunelor.
    Aaa…si sa nu uit, cel mai bun espresso pe care l-am baut de ceva vreme incoace !

    • inteleg ca si pe tine te-a dar gata tabla din spatele barului….asta era surpriza pe care nu am vrut sa o stric in povestea initiala despre locatie:) ma bucur sa aud ca inca mai fascineaza chimia, e drept,putin asezonata cu arta si muzica buna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s