Lili’s Café

Salut :),

De azi mă alătur și eu, și o să vă vorbesc despre o cafenea relativ nouă din Sibiu, Lili’s Café. Relativ nouă deoarece e deschisă de doar câteva luni, și fiind ascunsă undeva lângă gangul dintre Piața Mică și strada Avram Iancu se poate ca și cel mai ”umblat” sibian să o fi ratat până acum.

Lili’s e una dintre cafenelele „liniștite” din Piața Mică. Muzică în surdină (ambientală, sau jazz dat încet), locație retrasă, și o atmosferă numai bună de stat la povești cu câțiva prieteni. Interiorul e decorat simplu, nimic ieșit din comun, dar cochet. Când discuția devine plictisitoare, te poți amuza recunoscând scenele din filme celebre din fotografiile care tapetează pereții. Printre clienții de la celelalte mese am observat oameni de toate vârstele și gusturile, de la fete ieșite la o bârfă mică, cupluri, găști de prieteni , turiști, părinți cu copii.

Pe lângă meniul specific unei cafenele (multe sortimente de cafele, calde, reci, cu siropuri și alcool) mai găsim în Lili’s multe multe prăjituri, sucuri naturale și smoothie-uri. Fiind o cafenea-cofetărie, nu servesc mâncare, însă, dacă o rugați frumos, chelnerița vă poate aduce orice pizza sau paste doriți de la restaurantul de lângă. Șiii… vară fiind, în fața terasei  veți găsi o tonetă mare cu înghețată adevărată, preparată la ei, numai bună.

Printre lucrurile care nu mi-au plăcut în Lili’s se numără servirea, de cele mai multe ori comanda se ia cam  încet, indiferent cât de aglomerat e localul.

Din păcate, Lili’s Café nu are deocamdată site și nici pagină de Facebook, deci până la următoarea vizită în Piața Mică va trebui să mă credeți pe cuvânt.

Verdictul Corinei: Crâșmă de nota 8 (drăguț, intim, dar în Piața Mică competiția între cafenele e prea strânsă ca să merite o notă mai mare:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s