La copaci

Mulţi dintre noi crâşmangiii au o crâşmă de suflet pentru care nu au neapărat o explicaţie.

A mea (aş putea zice chiar a noastră că doar nu merg singură) este “La copaci”. Pentru aproximativ o lună şi-a schimbat numele în “La Ovidiu”, probabil un prieten de-al patronului cu care a pierdut un pariu. Acum se numeşte din nou “La copaci” şi îşi desfăşoară activitatea pe Bulevardul Basarabia, lângă proaspătul stadion National Arena (fostul Lia Manoliu).

Aş putea spune că este crâşma în care merg cel mai des pentru că este aproape de casă. Dar sunt multe altele la care nu trag aşa tare deşi poate arată mai bine şi sunt chiar mai aproape.

“La copaci” este o terasă imensă în care trebuie să ma plimb 5 minute până îmi găsesc prietenii care sunt deja acolo, de puţinele dăţi când întârzii. Mese mari, de lemn, băncuţe cu spătar, muzică, meciuri pe câteva monitoare, un bar mare în mijloc, foarte multa lume şi foarte mulţi chelneri, cam asta înseamna terasa “La copaci”. Pentru mine, este atmosfera de vara perfectă.

Pentru amatori, e voie cu orice fel de jocuri, în limita spaţiului de pe masă. (încă nu am văzut pe nimeni să joace raţele şi vânătorii sau ceva).

Meniul de mâncare este destul de variat pentru o terasă de genul ăsta. Salate, mâncare gătita, pizza, toate bine preparate, deşi nu aş putea spune excelente. În ceea ce priveşte băuturile, nu aş recomanda vinul.

Concluzia? După cum vă spuneam, nu îmi place Lipscani-ul. Aşa că pentru mine, şi sunt sigura că mai sunt câţiva, pentru o întalnire cu prietenii la o bere dupa serviciu şi eventual o canasta, un board game sau un joc de carţi, terasa “La copaci” este crâşma perfectă. (sper să nu fi semănat prea tare cu un bărbat din reclamele la Bergenbier).

Verdictul Roxanei: Crâşmă de nota 7 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s