Grădina Verona (Café Verona)

Astăzi e ziua mea, zi frumoasă ca mine!! Şi cu această minunată ocazie, am iesit în pauza de masă ca fetele, cu draga mea Iulia, ale cărei articole vi le-aş arăta dacă ar exista.

Şi cum subsemnata lucrează in Piaţa Romană şi ştie toate crâşmele din zonă, am ales-o pe cea mai potrivită pentru ocazie: Grădina Verona!

Profit acum, până mai este vreme frumoasă, deşi ar fi trebuit să scriu la începutul verii despre frumoasa terasă.

Grădina Verona e amplasată in spatele magazinului Cărtureşti, este o terasă plină de verdeaţă şi energie pozitivă, este mare şi pentru mine este locul potrivit de relaxare, in special ziua. Trebuie sa recunosc că seara este destul de multă lume şi cam multă forfotă, dar chiar şi aşa e un loc foarte plăcut!

Astăzi am fost placut surprinse cu meniul “all you can eat” la 19 lei. Mâncare foarte bună si bine preparată, ne place place place.

Pe lângă asta, băuturi răcoritoare bune, alcool, sandwich-uri, salate, toate bune!

La Verona se organizează şi concerte, proiecţii în aer liber, evenimente de bon ton.

Aşa că ce mai, daţi fuga până ne mai ajuta soarele!

Verdictul Roxanei: Crâşmă de nota 9,5.

P.S. La mulţi ani mie!! 🙂

Update:

Poate vă întrebaţi ce se întâmplă pe vreme rea la Verona şi nu v-am chiar lămurit. Păi să ştiţi că Verona există şi iarna, e chiar la subsolul Cărtureşti-ului, cu intrare de pe strada Arthur Verona.

Se mănâncă şi se bea la fel de bine ca şi afară, dar nu cu acelaşi entuziasm. Poate e doar lipsa soarelui de vina. Decorul este foarte minimalist, dar atmosfera e cât se poate de primitoare. În perioada asta, la prânz se serveşte in principal un meniu de 15 lei, în 2 variante, la alegere. Meniul este postat în fiecare zi, înainte de prânz, pe pagina de facebook, adica aici. Asta ca să mergeţi la sigur. Pentru calitate şi gust, garantez cu incredere. La fel şi pentru restul felurilor de mâncare din meniu.                                                                                                                                        Sursa foto

Pentru Café Verona, verdictul Roxanei: crâşmă de nota 9, din motivul evident: lipsa naturii 🙂

One thought on “Grădina Verona (Café Verona)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s