Unit Club

La mai bine de o săptămână după, să ne dăm un pic cu părerea despre Unit Club. Cu reținerea că pentru a ne forma o părere obiectivă, trebuie să mai mergem de câteva ori, cred că impresia generală pe care ne-a lăsat-o a fost de…călduț:). Adică nici prea-prea nici foarte-foarte. Adică se poate mai bine, dar hei! cum un club bun în Sibiu e la fel de ușor de găsit ca un taximetrist politicos în București, eu zic că merită să mai încercăm.

Ca design, nimic deosebit, aspect clasic de pivniță, la fel ca multe din cluburile/pub-urile din Sibiu. Asta nu e neapărat un minus, dacă muzica/atmosfera/oamenii compensează, cine se uită pe pereți într-un club?

Acum, despre muzică (în calitate de total necunoscător al genului) pot spune că m-a cam plictisit. Nu doar pe mine, ci întreg grupul cu care eram. Dacă cunoașteți numele de pe afiș poate vă dați seama despre ce gen e vorba, dacă nu, tot ce pot spune e că n-am auzit decât muzică electronică. Da, partea cu mix-ul cu instrumente live (vioară, chitară, clape) a fost interesantă dar în rest nu mi-a prea inspirat nimic. Se pare că nici celorlalți oameni de pe acolo, n-am văzut prea mulți dansând. Dar totuși, muzica e chestie de gust și apreciez când cineva deschide un club în Sibiu fără să aibă în playlist ”Eye of the Tiger” și ”I Will Survive”. Ăla da curaj! 🙂

Prețurile sunt normale, de club, cu mențiunea că am văzut doar de 4 feluri de bere, din cele mai scumpuțe, cea mai ieftină în jur de 7 lei. În schimb, multe cocktail-uri (în jur de 15 lei) și multe shot-uri (6-8 lei), și, ceva mai deosebit, shot-urile flambate, gheața criogenică și show-ul pirotehnic prestat de băieții de la bar.

Cum ziceam, mai încercăm și altă dată, dacă vreți și voi găsiți toate detaliile aici: https://www.facebook.com/pages/Unit-Club/25248617479453

Verdictul Corinei: 7 – dar îl aștept în toamnă la mărire:)

PS: Poza e ”furată” de pe Facebook, noi ne-am pozat doar pe noi:)

2 thoughts on “Unit Club

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s