Bordello’s

A venit toamna cu trenul din…nu ştiu de unde, dar nu din Franţa, deci ciuciu vacanţă.

Şi ca orice toamnă care se respectă şi toamna asta a venit cu o grămadă de evenimente care mai de care mai ademenitoare. Pentru gusturile noastre, de interes în ultima vreme au fost festivalurile de film/animaţie. Toamna este un adevărat regal al festivalurilor de film.

Şi printre atatea filme şi odihnă, un club în miez de noapte parcă te unge la suflet ca lautarul. 

Weekend-ul trecut am avut musafiri de seamă la casuţa noastră din Bucureşti. Şi ca de obicei, ne-am straduit sa le arătăm cea mai bună parte a oraşului. În special partea de noapte ca pe cea de zi au tot văzut-o :).

Şi aşa, printre altele, am ajuns sâmbătă serara în Bordello’s. Nouă ne place aici. Ne place pentru că e un club destul de intim, mic, dar totuşi nu mult prea inghesuit, muzica e danţuibilă şi deloc proastă şi oamenii sunt aşa mai bătrâni, ca noi :). E un club bun, atmosfera e foarte faină cum se zice la noi si oamenii chiar se distrează până în zori.

Deşi in ultimul timp noi am folosit Bordello’s ca şi club, prima data l-am descoperit ca bar şi personal am fost foarte impresionata de meniul interesant de mâncaruri (asta pe lângă chelneriţe şi tablourile de pe pereţi 🙂 ). După cum spun şi ei, meniurile de mancare sunt facute pentru a putea fi împarţite cu prietenii, ceea ce e foarte bine pentru ca va veţi dori cu siguranţă să le încercaţi pe toate.

Mai jos puteţi vedea cum arată crâşma şi cum arătăm noi în crâşmă:

Puteţi primi mai multe detalii de pe site-ul crâşmei (un site foarte frumos, cel puţin după ochiul meu de neiniţiat în IT)

Verdictul Roxanei: Crâşmă de nota 9

P.S. Numele crâșmei nu este întâmplător, cladirea are o istorie care incepe de la 1700, de-a lungul timpului aici funcționând și un bordel. Proprietarii crâșmei au păstrat tema cu gust si dă foarte bine.

2 thoughts on “Bordello’s

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s