Twenty

Twenty nu e un loc extraordinar, dar e special pentru mine: acum câțiva anișori mă delectam aici cu o pizza delicioasă și cu un frappe bun de fiecare dată când cel care avea să îmi devină soț venea în Sibiu, el fiind student în București.

Pizza mea preferată – Capriciossa. Însă și restul sunt bune, zic prietenii, care știu de ce (nu sunt fan bere :p). Frappe-ul are acel ceva. Doar ei știu secretul….Nu pentru valoarea sentimentală scriu despre Twenty, ci pentru că aici pizza și frappe-ul sunt cu adevărat bune! Țin să le mulțumesc pe această cale Sabinei și lui Coțo, pentru că la ziua lor am descoperit aceste bunătăți.

În rest, locul nu e deosebit. Două încăperi, dintre care una găzduiește cuptorul. În cealaltă cameră, la intrare, e barul. Au și televizor, cu cablu:). Am prins și filme bune, meciuri de fotbal (pentru cine e pasionat), etc.

Servirea a fost bună pe vremea când eram client fidel, ospătărița zicea foarte plăcut „Să aveți poftă!” Apoi a venit o tipă care mănânca semințe:) La plictiseală face omul ce poate… Ospătărița de acum e de treabă, nu am ce să îi reproșez.

Nu e aglomerat, mai poți și tu respira, dar și așa ai puțin de așteptat până e gata pizza. Deși depinde de zi și de norocul tău.

Ceea ce nu îmi place la ei este că dacă vrei să papi o pizza la două farfurii nu îți aduc farfurie în plus. Dar îți aduc tacâmuri suplimentare, deci nu sunt chiar așa de răi:)

Prețurile sunt ok, mai mititele pentru că Twenty nu se află în centru ci pe strada Crișanei nr. 20. Cât despre muzică, nu m-a marcat nimic, am rămas doar cu televizorul:)

Din păcate nu au pagină de Facebook, așadar dacă vreți să vedeți cum arată trebuie să mergeți acolo…

Verdictul Ralucăi: crâșmă de nota 8 (pizza, frappe-ul au ridicat scorul muuuult)

5 thoughts on “Twenty

  1. ooooo, good old times….. trebe sa ma caut de poze de cand am facut acei celebrii 18 ani! au ramas faimosi cu frappe-ul, noi am avut la ziua noastra 73 pe nota la 28 de invitati…. deci toata lumea a cerut suplimen!

    • ia sa cauti si sa ne dai si noua.eu nu mai am pozele din liceu.tre sa fac o ancheta unde sunt:)bun frappe, ieri l-am “gustat”. si pizza…cat cascaval…:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s