Shakespeare café & bar

S-a topit zăpada în Bucureşti, a venit soarele şi am ieşit din ascunzători, ca ghioceii. 🙂 Aşa că să înceapa crâşmăngeala!

Shakespeare café&bar este considerata una din cafenelele “de bon ton” din centrul vechi. Nu mi se pare deloc o crâşma pretenţioasă, nu are canapele din piele alba de şarpe, nici candelabre de cristal, dar se pare că este destul de bine cotată. Şi cred că atmosfera face totul. Înca nu am nimerit la o petrecere (se pare că au şi aşa ceva), dar într-o seară normală lumea se simte bine, oamenii se întâlnesc la un pahar de vorba (de calitate şi paharul şi vorba) şi cred ca e unul din locurile în care poti uita uşor de tine.

Ne-au dat la un moment dat să completăm un fluturaş cu sugestii şi reclamaţii pentru îmbunătăţiri. Să ştiţi că nu am avut ce să scriu. Mă simţeam bine. Nu era minunat, dar era bine. Aşa că am scris doar de bine, m-au vrăjit şi mi-am pierdut spiritul critic.

Ce-i drept, dacă mi-ar da acum fluturaşul să mai adaug ceva, aş scrie ca au preţurile cam mari. Puteţi verifica meniul aici, să imi spuneţi dacă am dreptate. Şi asta nu îmi place. Nu îmi place când o crâşmă are preţuri peste mediu şi totuşi nu oferă servicii cu nimic speciale. Îmi pare rău că m-au luat cu frumosul şi nu am putut fi obiectivă. 🙂 Dar poate o să vadă aici.

Bineînţeles, ca în orice pub Bucureştean care se respectă, şi Shakespeare ne dă de mâncare. Salate, paste, grill, garnituri, desert. Din nou, nimic special, dar bun şi foarte practic, pe acelaşi principiu cu majoritatea crâşmelor din Bucureşti: cei harnici care lucrează până târziu pot sta cu prietenii lor mai puţin muncitori în timp ce îşi satisfac şi nevoile nutriţionale de seara.

În concluzie, mie îmi place în Shakespeare: tablouri frumoase pe pereţi, muzică şi atmosferă suuper, lume bună. Mergeţi, mai ales primavara, se potriveşte…

Verdictul Roxanei: crâşmă de nota 8,5.

P.S. Pentru adresa, galerie foto şi alte informaţii mai puţin subiective decât cele de pe blog, intraţi pe site.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s