Mystic Tree

Primim şi noi critici de la prieteni. Şi cică de ce scriem numai de bine despre toate crâșmele.

Şi pe drept cuvânt, aşa e, tot ce am scris a fost, în final, de bine. Asta se întâmplă, mă gândesc eu, pentru că am prezentat doar crâșme în care ne place să mergem, în care ne simţim bine. Chiar nu am avut nicio tragere de inimă să povestesc despre un loc în care nu îmi place. Dacă nu îmi place, nu mai merg şi gata. Nu are rost să îi fac reclamă proastă omului care a investit o căruţă de bani în crâşma aia, doar pentru că poate am avut eu o zi proastă când am fost în crâşma lui sau pentru că nu eram de acord cu alegerea de tapiţerie pentru scaune. În plus, de ce sa arunc cu energie negativă pe internet?

Dar până aici! Mi-am gasit motivaţia. Vreau să vă vorbesc de rău pe internet, “Mystic tree”! It does not feel good, să ştiţi, deja mă simt aşa pârâcioasă. :). Oricum, vreau să se consemneze că nu e “Mystic tree” cea mai urâtă crâşmă în care am fost, nici măcar nu m-au enervat ei aşa de tare încat să vreau să ajung cât mai repede la calculator să îi vorbesc de rău. Şi probabil că nici nu i-aş fi vorbit de rău dacă nu ar fi colega mea de apartament înnebunită după locul ăsta, fără niciun motiv, după aprecierea mea de “minicunoscător”.

De ce nu îmi place? Păi pentru că arată ca o cantină, pentru că miroase a cantină, pentru că deşi arată şi miroase ca o cantină are preţuri de restaurant de 5* şi probabil pentru că merg oarecum obligată. În plus, partea care nu miroase aşa de tare a bucătărie şi în care se stă în general, este undeva sus, la etaj. Acum, etajul ăsta e un fel de mansardă care îmi dă impresia de pod şubred din lemn în care mi-e cam frică să mă mişc brusc să nu cadă cu mine = stau cu un pic de stres, chiar dacă nu mare şi nu conştient.

Dacă este ceva ce îmi place în “Mystic Tree”? Da, clătitele în special şi mâncarea în general e chiar bună. Îmi place şi că, de obicei, cu mine la masă sunt nişte oameni frumoşi, care se simt bine în locul asta şi poate chiar pot lăsa un comentariu să ne convingă.

Să zicem că vreţi să vă convingeţi că e aşa cum zic sau poate chiar v-am lăsat impresia că totuşi merită vizitat locul. Se află în Bucureşti, pe strada Popa Soare, colţ cu Mântuleasa. Eventual intraţi pe site.

Şi în final, cu sentimente de vinovăţie, verdictul Roxanei: crâşmă de nota 6,5.

9 thoughts on “Mystic Tree

 1. Asteptam ziua asta :). Avand in vedere ca nu ai fost la fel de vehementa in scris fata de discutiile anterioare pe care le-am purtat referitor la locul asta si ca nu-ti pot combate argumentul cu mirosul de mancare, nu o sa fiu foarte combativa nici eu. As mentiona doar ca muzica e de obicei foarte frumoasa si potrivita ca volum pentru un loc unde vrei sa te strangi cu prietenii si sa povestesti, ca au o limonada foarte buna (mai ales cea cu soc :)), ca servirea e ok si daca pari de treaba iti pregatesc si bauturi/mancare care nu exista neaparat in meniu sau nu in forma in care ti-o doresti tu.

  Preturile sunt maricele, dar nu chiar de 5*, iar faptul ca e intr-o mansarda e unul din motivele pentru care imi place locul asta.

  Siu acum ma opresc pentru ca altfel cei de la Mistic Tree se vor simti obligati sa ma plateasca pentru campania de promovare pe care o duc pentru ei 🙂

 2. Pai tinand cont ca e colt cu Mantuleasa, poate tocmai de aceea e o mansarda. Sigur Mircea Eliade ar fi mandru 🙂
  Eu nu am fost inca acolo dar poate ma ia iulia cu ea intr-o zi, sa imi fac si eu o parere, dar sa inteleg ca doar dupa ce imi intra bursa pe card :))

 3. Nu pot impartasi cele scrise. Da, miroase a mancare pentru ca e un loc unde lumea cere de mancare. Cere de mancare pentru ca mancarea, asa cum spui, este in general buna – asa cum de altfel mentionezi. Nu poate mirosi a fixativ de coafor, daca nu este un coafor, nu? Sau a parfumerie, atata timp cat nu este parfumerie.
  Mansarda este de obicei un pod, facut din lemn. Lemnul vibreaza (pentru ca are viata), de unde si senzatia ca e subred…dar nu s-a naruit cu nimeni, de 3 ani de cand ii vizitez.
  Vorbind de rau un local doar pentru ca te simti obligata de amicele tale sa mergi, neacceptand si judecand micile placeri ale colegei de apartament…e o amicitie ipocrita. Amicitia sau prietenia (si nu numai) se bazeaza pe acceptare si non-judecata. Urmeaza apoi alte sentimente care sudeaza o relatie.
  Pe de alta parte, da, este un loc cu bune si cu rele. In functie de asteptarile pe care le avem.

  • Maria, prietenilor mei le place si sunt niste oameni super! Deci sunt de acord ca e un loc care poate placea, de asta am si dat ocazia fanilor Mystic tree sa isi expuna si ei parerea :). Dar nu e pe gustul meu, eu am alte locuri favorite.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s