Manzana – sau de ce sa Mananci la un Restaurant Spaniol in Viena

Poate vi se va părea ciudat să mergeți la Viena și să mâncați într-un restaurant spaniol, dar daca veți sta acolo mai mult de 2-3 zile, vă garantez că veți plictisi de schnitzel. Nu de alta, dar e destul de imposibili să mănânci schnitzel în fiecare zi.

Foarte aproape de centrul Vienei, la 5 minute de operă și de Karlsplatz se află Manzana – un restaurant spaniol de toată frumusețea. Pe lângă numeroase tapas – de la scoici cu sos de usturoi până la ciuperci umplute cu jambon – puteți mânca și diverse mâncăruri, printre care și câteva variante vegetariene! Dacă sunteți în jurul orei prânzului pe traseul turistic în centrul Vienei, vă recomand să luați prânzul acolo! Meniurile de prânz sunt foarte gustoase, mult mai sănătoase decât o pizza sau un kebap și destul de ieftine, în jur de 8-9 euro.

Pe mine Manzana m-a impresionat seara. Amosfera e foarte romantică, și chelnerii sunt foarte simpatici. Muzica e cam lacrimogen- spaniolă, nu prea pe gustul meu, dar se potrivește de minune cu atmosfera. Singura critică ar fi mâncarea puțin prea sărată, mai ales cea vegetariană. Jambonul, în schimb, a fost de excepție!

Verdictul Iuliei: Restaurant de nota 9!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s