Amazing music – Jazz&More Festival la Sibiu 4-6 octombrie 2013

Se-ngroaşă gluma, cam gata cu terasele. În Sibiu am inaugurat din plin sezonul ploios,  în perfect contrast cu seceta de evenimente din zilele care urmează. Începe (să speram:)) perioada concertelor de club, a pieselor de teatru de cafenea şi a proiecţiilor de filme bune. Şi pentru că următorul festival la orizont e abia Astra Film Fest, va propun intre timp o mică descoperire personală, cam slab promovată deocamdată, dar în care merită sa ne punem speranţele şi câteva remindere  în agendă pentru una, două, trei seri de muzică bună:

Imagine

3 thoughts on “Amazing music – Jazz&More Festival la Sibiu 4-6 octombrie 2013

 1. Buna ziua,

  Ma numesc Iulia Deaconu si va contactez din partea companiei Pizzicato.ro. Am observat ca site-ul nostru a fost link-uit la blogul dumneavoastra pe paginile
  https://crasme.wordpress.com/
  https://crasme.wordpress.com/2011/08/25/la-metoc/

  cu textul “pizza bucuresti” in sectiunea “RECENT COMMENTS”.

  Va contactez pentru a va cere sa eliminati acest LINK neautorizat.

  Va cer acest lucru deoarece am fost atentionati ca unele dintre link-urile catre site-ul nostru au fost plasate impotriva directivelor Google pentru Webmasteri, asa ca este foarte important pentru noi sa eliminam link-urile care ne afecteaza negativ traficul. Mai mult, avand un link catre site-ul nostru, si traficul site-ului dumneavoastra va fi afectat negativ. Prin urmare, si pentru blogul dumneavoastra este foarte important sa eliminati acest link neautorizat.

  Daca acest link nu este eliminat, va trebui sa depunem o cerere la Google de “Disavow Link”. Daca facem acest lucru, va fi afectat negativ Page Rank-ul Google al blogului dumneavoastra.

  Va rog sa ma anuntati daca aveti intrebari. De asemenea, va rog sa imi trimiteti un email atunci cand inlaturati link-ul neautorizat.

  Va multumesc,
  Iulia Deaconu
  Departamentul de Respectarea Standardelor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s